Geplaatst op:

6 november, 2018


Categorie:

Algemeen

Mobility Experiece, Audi Shared Fleet, fietsstimulering en Noord/Zuidlijn uitprobeeraanbod, in Zuidas bestaan vele initiatieven op het gebied van duurzame mobiliteit. Gelukkig maar, want we moeten samen alles op alles zetten om de komende periode met de aanleg van Zuidasdok en andere bouwwerkzaamheden, Zuidas bereikbaar en leefbaar te houden. Dat betekent: minder auto’s op de weg in het algemeen en in de spits in het bijzonder, en dus op zoek naar alternatieven.

De samenwerkingspartners binnen het programma Slimmer en Duurzaam Zuidas Hello Zuidas, Bycs, Green Business Club Zuidas, gemeente Amsterdam Zuidas en ORAM kwamen op het idee om al het aanbod op het gebied van slim en duurzaam reizen te bundelen op een platform voor werkgevers en werknemers.

Als werkgever die informatie zoekt over programma’s, subsidies of fiscale regelingen voor duurzaam reizen, vind je hier wat de mogelijkheden zijn en de actuele projecten waar je werkgevers aan mee kunnen doen. Gebruikt je bedrijf een product of een regeling die hier niet op staat? Vertel het ons!

Als reiziger van en naar Zuidas vind je hier verschillende pilots en programma’s waar je aan kunt deelnemen om het “slim en duurzaam” reizen zelf te ervaren. Ook vind je hier aanbieders van producten die je daarbij kunnen helpen. Dus kijk goed rond en kies een reisalternatief dat bij jou past.