Contact

Diederik Imfeld
Projectmanager Mobiliteit Green Business Club Zuidas
Diederik@greenbusinessclub.nl

Bezoek Website

Geniet van de ochtendzon en de wind in je haren, zet de auto opzij en stap op de e-bike!

Green Business Club Zuidas organiseert jaarlijks verschillende E-bike Try-outs. Vanaf september kunnen werknemers van Zuidasbedrijven twee weken lang gratis en vrijblijvend een e-bike of een speed pedelec uitproberen. De gewone e-bike gaat tot ongeveer 25 km/u, met de Stromer (speed pedelec) worden snelheden tot wel 45 km/u gehaald! Voorwaarde is dat deze de auto of het OV vervangt.

Eerdere try-outs waren al een succes. Zo wilde bijvoorbeeld in 2019 meer dan de helft van de deelnemers na de try-out een e-bike aanschaffen voor woon-werkverkeer en in 2020 meer dan de helft van de deelnemers aan een leaseprogramma deelnemen van de werkgever. “Het project heeft mij de kans gegeven om de voordelen echt te ervaren en te bepalen welke fiets ik wil aanschaffen, een sportievere fiets dan in eerste instantie gedacht. De tochten langs de Amstel van en naar werk zijn heerlijk. De e-bike geeft net dat beetje extra waardoor je met plezier naar je werk fietst en voorkomt dat je bezweet aankomt!” aldus een deelnemer aan de e-bike try-out die na twee weken op de e-bike fietsen zo enthousiast is dat zij direct een e-bike heeft aangeschaft.

Interesse om op een duurzame en gezonde manier naar kantoor te reizen? Meld je aan door te mailen naar Diederik Imfeld via diederik@greenbusinessclub.nl.