Bent u op zoek naar meer flexibiliteit, keuzevrijheid en gemak voor uw medewerkers? Zuidas is dé broedplaats voor alle vormen van deelmobiliteit! Enerzijds noodzakelijk vanwege de grote dichtheid van het gebied, anderzijds een kans om medewerkers meer vervoersopties te kunnen bieden.

Wat dacht je van naar de klant 20 kilometer verderop met een e-bike als het lekker weer is? Of een elektrische deelauto, waarmee je in Amsterdam kunt parkeren zonder het gedoe van parkeerbonnetjes? Een netwerkborrel, waarna de (deel)taxi je netjes thuis brengt? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je je medewerkers kennis laten maken met deelmobiliteit? Er is hier voor een mobiliteitsfonds beschikbaar waar je als bedrijf aanspraak op kunt maken. Op die manier kan een idee tot uitvoering worden gebracht. Neem hiervoor contact op met Menno van der Linden (m.vanderlinden@amsterdam.nl van gemeente Amsterdam directie Zuidas. We kijken samen naar welke vormen van mobiliteit voor jouw bedrijf het meest passend zijn en we gaan het meteen uitproberen!