TCA en RAI Amsterdam hanteren een gericht duurzaamheidsbeleid en hebben de ambitie om zo snel mogelijk CO2-neutraal te opereren. Zij hebben afgesproken dat duurzame taxi’s voortaan voorrang krijgen bij evenementen. Dit houdt in dat emissie-vrije taxi’s altijd vooraan komen te staan wanneer een taxistandplaats bij de RAI wordt ingezet.

Hedy Borreman, directeur van TCA: “Streven naar duurzaamheid is vandaag de dag vanzelfsprekend. Als marktleider heeft TCA de doelstelling in 2025 een volledige emissie-vrije vloot te hebben. En in dat kader is samenwerken met organisaties die soortgelijke belangen nastreven voor alle partijen een uitgelezen kans voor een betere toekomst.”

Als internationaal koploper in de beurs- en congresindustrie op het gebied van duurzaamheid is RAI Amsterdam zeer te spreken over het feit dat TCA een snelle transitie richting emissie-vrij taxivervoer ten doel heeft gesteld. TCA won in 2016 voor de tweede keer het exclusieve recht om tijdens evenementen passagiers op te halen bij de RAI.