Contact

info@transscope.nl
0523-615323

Bezoek Website

Heb je geen auto van de zaak, maar moet je wel dagelijks reizen voor het werk? Of heb je privé een auto nodig, maar niet iedere dag? Dan biedt Transscope Carsharing een oplossing. Carsharing zorgt ervoor dat je in de gelegenheid bent om de (lease)auto van collega, de bedrijfsauto of een deelauto te gebruiken, zakelijk én privé.

Kosten besparen
Zet het wagenpark van het bedrijf efficiënter in, waardoor minder auto’s nodig zijn. Daarnaast bespaar je op kosten voor taxi’s, huurauto’s en privé wagens.

Efficiënter werken
Transscope Carsharing regel je eenvoudig online. Het gebruik én de locaties van alle auto’s zijn realtime inzichtelijk. Extra voordeel: met de geautomatiseerde rit- en kilometerregistratie heb je ook je administratie keurig en fiscaal dekkend op de rit.

Schoner en veiliger rijden
Efficiënter gebruik van auto’s zorgt voor minder auto’s, dus minder milieubelasting. En met het realtime inzicht stuur je gemakkelijk bij op veiligheid. Het Transscope Voertuigsysteem geeft bijvoorbeeld onderhoudsbeurten tijdig aan, maar helpt ook mee in het creëren van bewustwording van goed rijgedrag.

Transscope Voertuigsystemen
Carsharing werkt eenvoudig. Alle voertuigen – dat kunnen ook (elektrische) fietsen, scooters of zelfs vrachtwagens zijn – worden opgenomen in het Transscope Voertuigsysteem. Je reserveert het voertuig online (het systeem stuurt vervolgens op het meest duurzame/geschikte vervoersmiddel) en met een persoonlijke pas opent en sluit het voertuig.