Met TripManager kun je overal in Nederland over automobiliteit beschikken zonder veel gedoe. TripManager gaat er van uit dat iedereen af en toe een auto nodig heeft, daarom is Auto-op-Afroep ontwikkelt; razendsnel een huurauto gebracht op het werkadres óf je haalt hem op bij één van de vele aangesloten autoverhuurleveranciers, voor zakelijk óf voor privégebruik.

TripManager heeft overeenkomsten gesloten met gerenommeerde autoverhuurbedrijven. Met deze leveranciers hebben zij de afspraak dat gebruikers zonder veel gedoe én het betalen van borg auto’s kunnen afroepen tegen eerlijke tarieven en met goede verzekeringsafspraken. Zo “delen” abonnees een vloot van duizenden auto’s in Nederland.

Ideaal voor als je geen auto wilt bezitten, maar er wel af en toe één nodig hebt, of om te combineren met het Openbaar Vervoer of de fiets.  TripManager investeert veel in samenwerkingsverbanden met andere mobiliteitsaanbieders zoals leveranciers van o.a. deelfietsen, E-bikes, OV-kaarten, mobiliteitskaarten en shuttlebussen.