Geplaatst op:

10 april, 2020


Categorie:

Algemeen

Per 1 januari is de fiscale regeling voor de ‘fiets van de zaak’ veranderd waardoor het voor werkgevers nu gemakkelijk is om werknemers een fiets van de zaak te bieden. Kort gezegd kun je nu net zo gemakkelijk een fiets leasen als een auto. Hoe zit dat precies? En wat kun je nog meer doen om fietsen (financieel) aantrekkelijker te maken? Econometrist en mobiliteitsadviseur Roel Lenoir geeft in dit praktische online workshop antwoord op deze vragen en neemt je mee door de verschillende regelingen, vergoedingen en voorzieningen die je als werkgever kunt inzetten om fietsen te stimuleren.

Alle financiële en fiscale aspecten van fietsen naar het werk komen aan de orde in de masterclass. Na afloop weet je als werkgever wat de mogelijkheden zijn en welke mogelijkheden bij jouw organisatie passen. Onderwerpen die besproken worden zijn onder meer: het vergoeden van het gebruik van de fiets, het belonen van fietsgedrag, het vergoeden van de aanschaf van een fiets, de mogelijkheden van een renteloze lening. Uiteraard ook de Werkkostenregeling en niet te vergeten de nieuwe bijtellingsregeling voor de fiets van de zaak of leasefiets.

Green Business Club Zuidas en BYCS nodigen je van harte uit voor de online workshop ‘Fiets en Fiscus’. Deze vindt plaats op:

21 april van 09:30 tot 11:30

Aanmelden kan door te mailen naar Diederik Imfeld, projectmanager Mobiliteit GBC Zuidas, via diederik@greenbusinessclub.nl.