FIND YOUR JAM!

De maand juni staat in het teken van het mijden van de spits. Met de campagne Find your Jam stimuleert Van A tot Zuidas alle reizigers van en naar Zuidas om dit te doen buiten de spitstijden. Vroeger komen of later vertrekken hoeft niet te betekenen dat je meer moet werken. In Zuidas is er namelijk van alles te doen om je andere verblijfstijden nog interessanter te maken. Van leuke yogalessen op unieke locaties, een goede film kijken op het moment dat je normaal in de file staat en goede horeca-aanbiedingen voor en na de spits, helpen je om nieuwe gewoontes aan te leren.

Find your Jam
Ontwikkel een nieuwe vaardigheid, een nieuwe gewoonte of laat je simpelweg inspireren terwijl je de spits mijdt. De piepjonge Venus en Serena Williams zetten iedere dag hun wekker om 6 uur om een uur op de baan te staan voordat ze naar school gingen. De meest succesvolle mensen zijn nieuwsgierig en besteden hun vrije tijd aan het leren van nieuwe dingen. Elke nieuwe gewoonte of vaardigheid vergt discipline, maar de eerste stap zetten is het allerbelangrijkste.

Daag jezelf en je collega’s uit
Zet die eerste stap, doe in de maand juni mee en find your jam! Kijk welke collega je mee kan trekken naar een vroeg sportuurtje in plaats van als sardientjes in de trein te staan. Pak het moment voor jezelf en een mooie film, in plaats van ergernissen in de file. Je zult zien dat je uiteindelijk meer uit jezelf en uit je dag haalt.

Bekijk hier wat je allemaal kunt doen tijdens het mijden van de spits & welke aanbiedingen er zijn van bedrijven. Find your jam!


Meedoen als bedrijf
Wil jij meedoen als bedrijf voor je personeel of heb je een mooie actie voor deelnemers die de spits mijden? We helpen je graag aan informatie en promotiematerialen. Neem contact op met: rinske.berg@hellozuidas.nl