Doe mee met de Fossielvrije week!

Van Fossielvrije week naar Fossievrije organisatie

Tijdens de Fossielvrije Week reizen we allemaal zoveel mogelijk fossielvrij. Een extra dag thuiswerken, kiezen voor de fiets of e-bike, lekker wandelend naar kantoor of een week de benzine-auto inruilen voor het OV of een elektrische auto. Alle beetjes maken samen een groot verschil. Doen jij en je organisatie ook mee?

Fossielvrij(er) woon-werkverkeer is steeds belangrijker. Maar hoe werkt dit voor jou in de praktijk? Om zoveel mogelijk bedrijven duurzamere opties te laten ontdekken voor hun mobiliteit, organiseert Zo Werkt Het van 31 oktober tot en met 4 november de Fossielvrije Week. Tijdens deze campagne laat het mobiliteitsplatform zien wat de mogelijkheden, kansen en oplossingen zijn als het gaat om fossielvrij(er) reizen. Meld jouw organisatie aan en ontvang meteen 10 praktische tips én fossielvrij promotiemateriaal om je hele team te enthousiasmeren. 

Zo werkt het
Tijdens de Fossielvrije Week reizen zoveel mogelijk organisaties in Nederland (deels) fossielvrij. Dat kan op vele manieren; een extra dag thuiswerken, kiezen voor de fiets of e-bike, wandelend naar kantoor of een week de benzine-auto inruilen voor het OV of elektrisch rijden. Alle beetjes maken samen maken een groot verschil.

Organisaties die meedoen ontvangen:

  • Een praktische inspiratiegids vol tips en de tien fossielvrije(re) maatregelen die je kunt nemen binnen jouw organisatie. Makkelijk, concreet en direct uitvoerbaar.
  • Gratis service van onze mobiliteitsexperts. Van een snelle vraag tot complete reisanalyse, en zelfs ondersteuning bij het opstellen van je nieuwe mobiliteitsbeleid. We staan (kosteloos) voor je klaar!
  • Gratis toegang tot de Fossielvrije webinar op maandag 31 oktober van 12:00 tot 13:00.
  • Digitaal promotiemateriaal, gepersonaliseerd met jullie bedrijfsnaam, om de Fossielvrije Week intern te promoten en collega’s te enthousiasmeren!
  • Minder CO2-uitstoot, een gezondere leefomgeving, gezondere medewerkers en een beter bereikbaar bedrijf.
  • Al heel fossielvrij bezig? Word onderdeel van de campagne en laat ons (gratis) videoteam vastleggen hoe fossielvrij reizen in jullie bedrijf gaat of promoot jouw fossielvrije initiatief op onze website en social media kanalen. Zo inspireer je anderen!

Help jouw bedrijf op weg naar een Fossielvrije Toekomst!
Meld jouw organisatie volledig kosteloos aan op  https://zowerkthet.nl/fossielvrij/ en zet direct de eerste stappen.