OV-buddy’s

De coronacrisis deelt een flinke klap uit aan het openbaar vervoer. Met OV-buddy’s stimuleren collega’s elkaar op Zuidas om de auto te laten staan en met het OV naar het werk te komen. Daarbij krijgen deelnemers voor elke reis van of naar Zuidas met het OV een beloning. OV-buddy’s dus: met het OV naar je werk en daar prijzen mee verdienen. OV gebruikers zorgen voor minder parkeerproblemen en dragen bij aan een duurzamer bedrijf. Kortom, reizen met het OV loont!

Met OV-buddy’s gaan bestaande OV-forenzen binnen hun bedrijf op zoek naar collega’s die met de auto naar het werk reizen. Samen melden zij zich aan en vormen een team. De buddy kan maximaal vier automobilisten aanmelden. Iedere keer als een teamlid, voormalige automobilist, met het OV naar het werk reist, spaart hij/zij punten. De reeds bestaande OV-forens (de buddy) ontvangt ook punten voor iedere keer dat een teamlid met het OV reist.

De actieperiode is 1 kalendermaand (september, oktober, november). Teamleden hoeven niet fysiek samen te reizen. Vanaf nu starten we de publiciteit rondom deze actie. Als uw bedrijf meedoet, kunnen in die tijd uw medewerkers mooie prijzen verdienen op Zuidas!

Meer informatie en inschrijven kan via deze link.

Heeft u vragen over deze actie? Neem contact op met Rinske Berg.

Contact

Rinske Berg
Projectmanager mobiliteit en bereikbaarheid Hello Zuidas
rinske.berg@hellozuidas.com