Mobiliteitsonderzoek Van A tot Zuidas

Hoe reis jij van A naar Zuidas? Of reis je even helemaal niet? Doe mee aan ons onderzoek en maak kans op een leuke prijs!

Elk jaar voert de Taskforce Bereikbaarheid Zuidas in samenwerking met Van A tot Zuidas een mobiliteitsonderzoek uit. Zo weten we wanneer en hoe werknemers, studenten, bezoekers en bewoners van en naar Zuidas reizen. Deze informatie gebruiken we om de bereikbaarheid van Zuidas te verbeteren. Dit doen we bijvoorbeeld door maatregelen te nemen die fietsen en OV-gebruik bevorderen en files zo veel mogelijk verminderen.

Ook in deze tijd vinden we het belangrijk om dit onderzoek uit te voeren. Werk jij nu bijvoorbeeld thuis? Of juist niet? En wat zijn je plannen?  Wij horen het graag om Zuidas ook in de toekomst goed bereikbaar te houden. Als je de enquête invult maak je kans op een van de 5 x €100,- reistegoed met Amaze. De Amaze app gaat begin 2021 live. Vanaf dan kun je je reis van, in en naar Zuidas met deelfiets, deelscooter, deelauto, taxi en OV in één app plannen, boeken en betalen. Daarnaast verloten we onder de deelnemers 5 ‘Zuidas in box’ pakketten. Een box met het beste van de ondernemers in Zuidas. Deze wordt aangeboden door Hello Zuidas.

Klik hier om de  enquête in te vullen. De informatie die je met ons deelt, wordt geheel volgens de privacy wetgeving verwerkt.