Pak uw deelvervoer op de hub Arnold Schönberglaan

Pak uw deelvervoer op de hub Arnold Schönberglaan

Meer en meer mensen maken gebruik van deelvervoer: deelfietsen, deelscooters en deelauto’s. Het is snel, goedkoop en eenvoudig te combineren met het openbaar vervoer. Bij het OV-knooppunt station Zuid is aan de Arnold Schönberglaan een hele straat als hub gerealiseerd, waar u verschillende soorten (elektrisch) deelvervoer kunt pakken en achterlaten.

 

Op de hub is ruimte voor:


Beschikbaarheid
De beschikbaarheid is afhankelijk van het gebruik en zichtbaar in de apps van de aanbieders. Of download de app van Amaze. In deze app staan verschillende aanbieders van deelfietsen, deelscooters en deelaut0’s bij elkaar, gecombineerd met het openbaar vervoer en taxi. En er komen steeds meer deelaanbieders bij. De reserveringstijd voorafgaand aan uw rit verschilt per aanbieder.

Hoe maakt u gebruik van de hub?

  1. Bepaal welk voertuig het beste bij uw rit past.
  2. Download de app van de aanbieder en koppel uw bankgegevens en rijbewijs. Dit is in een paar minuten gedaan.
  3. Reserveer en open het voertuig met de app.
  4. Indien nodig brengt u het voertuig na de rit weer terug op de hub.
  5. Sluit het voertuig af met de app.

Hubs in Amsterdam
Een hub is een knooppunt waar verschillende typen vervoer samen komen en reizigers overstappen op andere vervoersmiddelen. Aankomende jaren verschijnen steeds meer hubs. Variërend van kleine hubs met deelvervoer in de buurt tot aan grotere hubs aan de randen van de stad. De hubs geven de reizigers meer vervoersopties en houden de stad leefbaar en bereikbaar. Meer informatie over hubs zie www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/hubs/.