Slimme fietsstop in Zuidas tijdens landelijke Fiets naar je Werk Dag

Tijdens de 16e landelijke Fiets naar je Werk Dag, donderdag 19 mei, zijn er dit jaar door het hele land handige pop-up ‘Fiets Pitstops’.

Bij de Pitstops wordt je fiets in het zonnetje gezet: banden opgepompt, ketting gesmeerd én je ontvangt een Kies-de-fiets-bel! Zo kan je veilig en soepel verder fietsen.

In Amsterdam organiseren we in samenwerking met Het Zwarte Fietsenplan ook zo’n handige Pitstop! Deze is te vinden naast de ingang van de fietsenstalling aan het Mahlerplein, om de hoek van Het Zwarte Fietsenplan, Gustav Mahlerlaan 118, op de Zuidas.

Ligt het niet helemaal op je route? Bedenk dan dat een beetje extra beweging geen kwaad kan. Bij een uur fietsen verbrand je bijvoorbeeld al snel zo’n 280 calorieën. Mensen die naar hun werk fietsen voelen zich ook nog eens gelukkiger, zijn fitter en minder vaak ziek dan hun collega’s die met het OV of de auto reizen.

Zachte banden, stroeve ketting, kapotte fietsbel of ander klein ongemak? Fiets 19 mei dan gerust langs voor een snelle & gratis opknapbeurt! Van 09:00-13:00 uur staat de fietsenmaker voor je klaar en deelt het promotieteam fietsbellen uit.

Zien we je daar?